ACTUALITAT, Reportatges

L’èxit dels videojocs es reflecteix al Barcelona Games World 2018

A la nostra ciutat ha tingut lloc un dels esdeveniments més importants relacionat amb els videojocs, la Barcelona Games World. Aquest acte ha tingut lloc el cap de setmana del 29 de novembre al 2 de desembre i ha estat protagonitzat per marques i empreses relacionades amb el sector dels videojocs i la tecnologia. Enguany, l’esdeveniment ha estat realitzat al Recinte Gran Via, en comptes de Montjuïc com l’edició anterior.

Després de fer una llarga cua en constant creixement per entrar, comença l’aventura dels aficionats als videojocs. El complex consta de grans pavellons plens d’estands amb ordinadors, consoles i jocs per provar, tant de consoles tradicionals com simuladors de conducció, realitat virtual i jocs de mòbil. A més, es feien xerrades sobre videojocs o es podien veure projectes d’escoles i universitats.

Els videojocs amb més protagonisme però, sempre són aquells de competició professional, coneguts com d’esports. En aquest cas els assistents podien veure partides entre dos equips professionals al joc Leage of Legends dins d’un estadi.

Però l’esdeveniment no va estar únicament protagonitzat per les novetats i els videojocs moderns, i és que els videojocs clàssics segueixen creant tendència. Per aquest motiu, es va habilitar una zona bastant àmplia de jocs antics i amb màquines arcade.

La Barcelona Games World estava plena de novetats per provar, però amb un cost addicional que es traduïa en cues. Depenent del joc la cua podia ser més o menys llarga, però calia tenir paciència si es volia jugar a alguna cosa. Encara que el nombre d’assistents va ser elevat, l’ambient en general era agradable, ja que allà tothom estava unit per una mateixa causa: els videojocs.

Una vegada més, com al Saló del Manga, els aficionats als videojocs, al manga i a la cultura japonesa han demostrat que existeix una presència molt viva d’una comunitat que espera assistir als esdeveniments, per reunir-se i experimentar la seva afició, sempre envoltats de gent que, com ells, gaudeixen dels videojocs.

Comentaris tancats.