TALENTS OCULTS

Les 9 millors fotografies que veuràs avui

Una de les aficions de moltes alumnes de l’escola és la fotografia. A més a més, moltes d’elles ja han triat una modalitat artística per estudiar aquesta afició, a banda de fotografiar el seu dia a dia. A continuació, teniu fotos de les alumnes de 1r de Batxillerat que han anat fent tant per l’assignatura de Cultura Audiovisual com per a elles mateixes!


Aquesta fotografia en blanc i negre la va fer l’alumna Xènia Liu. Per a ella representa trobar-se atrapada en una societat en què els cànons de bellesa són irreals.
Va fer aquesta fotografia pel segon treball de cultura audiovisual, que es deia Sensacions.

L’Amistat. Com veus tu l’amistat i què és per tu aquesta paraula? El Tacià Esquerra va fer aquesta foto volent expressar què era per ell l’amistat.

Sembla gairebé impossible poder fer una fotografia i que et quedi així. Doncs la Mireia Navarro ho va aconseguir pel treball de Formes.
L’alumna Minna Puerto va fer aquesta fotografia també per un treball de l’Escola. En preguntar-li què volia expressar fent aquesta fotografia on apareix aquesta rosa, va dir que la seva intenció era representar la solitud.
Una altra en blanc i negre. La Celia Imperial és l’autora d’aquesta fotografia. De fet, és el seu gat el que surt a la foto. Aquesta va ser feta també per un treball acadèmic, però ella té moltes altres fotos fetes en el seu temps lliure.

Aquestes tres fotografies han estat fetes per la Mariona Molina. Cap de les tres fotografies han estat fetes per un treball acadèmic. Són tres fotografies ben diferents, de fet l’última està feta a Venècia. En què et fan pensar aquestes fotografies?

I per últim la Rita López ens ha deixat ensenyar aquesta fotografia. Per ella representa el caos que pot arribar a haver-hi dins d’una persona però també la bellesa que hi ha a l’interior de tot l’estrès.

Comentaris tancats.