Notícies del Món

Un ou, la foto amb més likes d’Instagram

Aquestes últimes setmanes ha donat molt a parlar un ou, i és que un jove va tenir la idea de publicar la imatge d’un ou a la famosa xarxa social Instagram, amb la finalitat de superar el record de ‘Likes’ en una publicació. El ja antic rècord el tenia la famosa model Kylie Jenner amb 18 milions de ‘Likes’.

La història comença el 4 de gener d’aquest mateix any, quan el jove publicar la imatge d’un ou. Podria semblar alguna cosa impossible, però gràcies a Internet i a tota la gent ha aconseguit el rècord en menys de 2 setmanes.

A dia d’avui la foto ja compta amb 50 milions de ‘Likes’,  el que vindria a ser més de la població espanyola, el doble de la població Australiana i 5 cops més la població de Portugal. Per fer-se’n una idea.

Dit això, ja podem dir que un ou agrada més que una model, un raper, un cantant o un futbolista.

Aquest és el rànquing d’Instagram amb les fotos amb més ‘Likes’:

  1. World Record Egg (50 mil·lons)
  2. Kylie Jenner (18 mil·lons)
  3. XXXTentacion (13 mil·lons)
  4. Justin Bieber (13 mil·lons)
  5. Kylie Jenner (13 mil·lons)
  6. Ariana Grande (12 mil·lons)
  7. Cristiano (12 mil·lons)

Comentaris tancats.