ACTUALITAT

Finalitza la vaga dels taxis a Barcelona

Els taxistes de Barcelona han decidit posar fi aquesta matinada a la vaga que van iniciar fa sis dies amb l’objectiu d’exigir més regulació del sector dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC).

Resultat d'imatges de VAGA INDEFINIDA TAXIS BARCELONA
Taxis aturats a La Gran Via de Barcelona

A la Plaça de Catalunya de Barcelona a les 23:20 hores d’ahir dimecres es va donar per finalitzada la votació en contra els VTC que va tenir lloc amb una participació de 5.000 taxistes. Aquests van dipositar els seus vots en 5 urnes de cartó per decidir si continuaven amb la vaga indefinida contra els VTC, és a dir, plataformes com Uber i Cabify. El resultat de la votació finalment va ser 2.508 vots a favor del final de la protesta i 2.177 vots en contra d’aquesta. A més a més, s’han contat 19 vots en blanc i 3 nuls.

Amb aquest mateix resultat, els taxistes tornaran avui mateix a les 6:00 hores del matí d’avui dijous a treballar. Deixaran lliure una altra vegada la Gran Via de Barcelona donant el vistiplau a la preparació del canvi de llei que està realitzant la Generalitat de cara a les companyies Uber i Cabify.

Paral·lelament, a Madrid els taxistes han continuat amb les seves protestes aquest dimecres, que es concentraven al voltant del recinte firal d’Ifema. Aquesta vegada han intensificat la protesta i aquest fet ha provocat alguns actes violents deixant almenys 11 ferits lleus i un taxista detingut. En la tarda d’ahir, els taxistes madrilenys acordaven en assemblea seguir amb la protesta a través de la vaga i les mobilitzacions fins a aconseguir una regulació satisfactòria dels VTC.

Resultat d'imatges de vaga taxis madrid
Taxis aturats a la Castellana de Madrid


Comentaris tancats.