ACTUALITAT, Notícies del Món

Angela Farman, heroïna d’un nadó amb problemes de cor

La vida d’Angela Farman, una infermera que ha passat 32 anys a la unitat de cures intensives pediàtriques i neonatals de l’Hospital infantil OSF d’Illinois, ha fet un gir de 180 graus amb l’arribada de Blaze, el petit amb la síndrome del cor esquerre hipoplàstic.

Aquesta malaltia cardíaca de naixement provoca que el cor no s’hagi desenvolupat correctament durant les primeres vuit setmanes d’embaràs, deixant la major part del costat esquerre massa petit.

Aquesta malaltia requereix almenys tres operacions complexes, amb una taxa de mortalitat alta i cures intensives i monitoratge a casa. El petit Blaze va passar per aquestes operacions complexes i podria necessitar un trasplantament de cor

Ella va ser una de les infermeres que van cuidar al nadó els mesos que va estar a l’UCI, explica que els pares biològics del nadó no tenien recursos econòmics per fer front als tractaments mèdics que Blaze necessitava.

Prèviament, aquesta infermera va descobrir, al cap de poc de casar-se, que no podia tenir fills i des del primer moment en què van ingressar a Blaze, es va desviure per la seva salut. És per això que va acceptar encantada de fer-se’n càrrec temporalment. Durant l’acolliment, Angela romania en contacte amb la família de Blaze, informant sobre el seu progrés.

La dona va acceptar, llavors, fer-se càrrec de la tutela del nadó a curt termini, fins que, el dia en què Blaze va haver de ser operat per segona vegada, la mare biològica li va demanar si podia adoptar de manera oficial a Blaze perquè ella podria oferir al petit un futur millor.

“Va ser un dia molt emotiu perquè el meu marit i jo ens vam enamorar d’ell”, afirma Angela Farnan. Diu que “no pot descriure el sentiment” després de convertir-se en mare per primera vegada. Ara, ella i el seu marit Rick, són oficialment els pares del nadó i recorden el dia de l’adopció com “un dels millors dies” de les seves vides.

Comentaris tancats.