Notícies del Món

Dubai, una ciutat artificial

Dubai és un dels set Emirats Àrabs Units situats a la costa del golf Pèrsic, al desert d’Aràbia

Dubai en l’actualitat

Dubai és una ciutat artificial, és a dir, fa 100 anys no era el que és ara; ha prosperat econòmicament a partir dels anys 80 i, a l’actualitat, la seva economia depèn un 20% del petroli i majoritàriament del comerç i serveis, incloent-hi el turisme.

Dubai al 1950

És una ciutat on pots gaudir de diverses activitats. Allà es troba l’edifici més alt del món; el Burj Khalifa on, des del pis 148 es podrà veure tot el país, més les penínsules artificials The Palms i World Island.

Dubai és una ciutat de luxe, el centre comercial més exclusiu és el Dubai Mall, on trobaràs les botigues de marca més luxoses.

Una de les principals avingudes és Sheikh Zayed, una avinguda urbana paral·lela a la costa que connecta les principals zones de la ciutat amb enormes gratacels, oficines, hotels de luxe, un port envoltat de platges i mansions.

Sens dubte Dubai és una de les ciutats més impressionants que cal visitar, sembla una pel·lícula futurista, envoltada de luxe.

Comentaris tancats.