ACTUALITAT, Notícies del Món

Mor un menor de 17 anys apunyalat davant d’una discoteca a San Sebastià

El jove de 17 anys que va resultar ferit d’extrema gravetat en una baralla que va tenir lloc a la matinada de divendres passat a Sant Sebastià ha mort aquest diumenge a l’Hospital Donostia on es trobava ingressat.

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres a l’exterior d’una coneguda discoteca de Sant Sebastià situada entre l’Ajuntament de Sant Sebastià i el Club Nàutic. Segons ha informat el departament autonòmic de Seguretat, el jove, que anava acompanyat de dos amics, es va veure involucrat en una baralla amb altres set individus d’entre 18 i 25 anys als quals presumiblement es va negar a donar tabac.

Fonts policials van apuntar que la víctima va rebre diversos cops de puny que el van fer caure a terra. Posteriorment, els agressors van continuar donant-li cops de peu fins que va perdre el coneixement. Donada la gravetat de la situació, un dels seus amics va decidir fugir del lloc per demanar auxili a les autoritats.

El menor va resultar greument ferit i, després que els sanitaris li practiquessin maniobres de reanimació cardiopulmonar, va ser traslladat a l’Hospital Donostia en estat d’extrema gravetat. En aquest centre ha estat ingressat en estat de coma fins que s’ha confirmat la seva defunció. Els seus dos acompanyants, entre els quals es trobava el seu germà gran, van resultar també ferits, tot i que van rebre l’alta el mateix divendres.

Detenció

L’Ertzaintza va detenir set persones, tots homes d’entre 18 i 25 anys que, segons han detallat les fonts del cas, es tracta de tres romanesos, dos magribins i dos espanyols, la majoria d’ells residents a la localitat guipuscoana d’Irun.

Els set arrestats declararan aquest dilluns davant del jutge encarregat del cas, després que aquest diumenge no s’hagin pogut dur a terme les diligències que van justificar la pròrroga de la detenció dictaminada dissabte.

El jutge havia previst interrogar aquest diumenge a dos testimonis i visionar el vídeo gravat per una càmera de seguretat de la zona en què s’aprecien els fets, però cap d’aquestes diligències s’ha pogut dur a terme, pel que ha posposat fins demà la declaració dels arrestats.

Comentaris tancats.